fredag den 12. februar 2010

Referat fra Eventgruppemøde 10. februar i Aalborg

Deltagere: Anine, Henriette, Christine og Rikke
Referent: Rikke

  1. Præcis plan for dagen: - præcisering af indhold i posterne
    Kritisk gennemgang og justering af posterne. Vi anbefaler, at man til eventen er 2-3 stk. personale til stede, gerne flere. De justerede poster kræver, at det kun er nødvendigt med voksen bemanding ved en af posterne. Den voksnes funktion skal i løbet af eftermiddagen være vejledende, således at der cirkuleres mellem børn og aktiviteter. Holdene inddeles så hele målgruppen, så vidt muligt, er repræsenteret på hvert hold og der udpeges en holdleder, som har det sidste ord og som fører point.
    Vi er blevet opfordret til at invitere alle børnebiblioteker i Danmark til deltagelse i eventen. Vi synes, at det er en god ide og sender en indbydelse. Ikke-projektbiblioteker deltager for egen regning, men modtager materiale til print på samme vis som projektbibliotekerne. Vi mener, at vi med denne invitation kan løfte eventen og gøre den mere synlig. Vi er desuden, af "Børnenes Rekordbog" blevet opfordret til at slå rekorden som Danmarks største skattejagt. Vi synes det er forsøget værd. Rikke kontakter "Børnenes Rekordbog", for at spørge hvordan vi griber sagen an.
    Deltagere på vinderholdet fra hvert bibliotek får hver en "Børnenes Rekordbog 2010". Der skal desuden være en hovedpræmie til deltagerne fra landets bedste bibliotek. Anine forsøger at finde en sponsor. Alle deltagende børn modtager desuden et diplom. Hvis man ønsker at give præmier til øvrige hold, kan det gøres for egen regning.

    - Udfærdigelse af drjebog, indkøbsliste, pressemeddelelse osv.
    Der blev nedsat en gruppe bestående af Henriette, Christine og Rikke. Gruppen mødes mandag d. 8. marts på Roskilde bibliotek og udfærdiger materialet. Anine fremstiller ord til "Ord-dam", Palles Gavebod-figurer med bogstaver bagpå osv.

  2. Økonomi
    "Børnenes Rekordbog" og forlaget har sagt ja til at sponsorere 56 stk "Børnenes Rekordbog 2010". Det giver os et større økonomisk råderum. Vi foreslår, at hvert deltagende barn på projektbibliotekerne udstyres med en keyhanger med proejktets logo og evt. tekst. Samlet pris - ca. 5000 kr. Foreslaget fremlægges på næste projektgruppemøde. Vi foreslår endvidere at hvert deltagende projektbibliotek kan fakturere udgifter op til 1000 kr. ved indsendelse af bilag til projektet/Rikke. Rikke vender økonomien med Eva Larsen.

  3. Samarbejde med Palles Gavdebod og Ramasjang
    Vi henviser til Palles Gavebod ved at lede børnene ind på børnesitet, hvor de skal svare på et rekord spørgsmål. Christine opfordrer Palles Gavebod til at reklamere for vores event på sitet, som har rekorder som tema i samme periode. Vi opfordrer til, at man annoncerer i den lokale kalender på Palles Gavebod. Ramasjang opfordres til at reklamere for eventen. Christine kontakter Maria Sjøblom.

  4. Teknik
    Da man kun kan holde møde 2 personer af gangen via Skype, mener vi ikke, at vores plan om at linke mellem alle biblioteker holder/er mulig. Vi vil i stedet via vores velkomst til børnene lægge vægt på, at alle deltagende børn i Danmark starter og slutter på samme tid. Eventen slutter med, at alle deltagende biblioteker indberetter deres point til Rikke, som herefter udsender meddelelse vedr. vinderhold pr. mail. Desuden udsendes top-ti liste over de 10 bedste biblioteker.

  5. Markedsføring, pr., Presse osv.
    Der udfærdiges en skabelon til pressemeddelelse. Markedsføring er herefter op til det enkelte bibliotek.

  6. Involvering af kollegaer
    Kollegaer fra hele landet inviteres. Rikke sender invitationer via mail med deadline for svar fredag d. 12. marts

  7. Fremlæggelse for projektgruppen
    Punktet udskydes til eventgruppemødet fredag d. 19. marts

  8. Tidsplan og deadlines
    Plan er udfærdiget til internt brug

  9. Næste møde
    mandag d. 8. marts i Roskilde
    Fredag d. 19. marts i København

Ingen kommentarer:

Send en kommentar