mandag den 26. oktober 2009

Projektuge dag 3: Shane Brox

Dag 3 mødte en forventningfuld projektgruppe op og lignede en flok posedamer. Alle havde samlet en ordentlig bunke skrot, dimser og dippe-dutter. Temaet for dagen var egentlig at se muligheder og det mens man brugte sine hænder.

Shane startede dagen med at give os sin rejse ud i kreativiteten. Det handler om at turde og om at lytte til sin mavefornemmelse og ikke lytte til sin indre perfektioniost!



Dag 3 oplevede det som vi havde beskæftiget os lidt med dagen i forvejen. Nu blev det bare omsat til praksis. Alle blev så optaget af deres kreative tankerække, at vi ikke stoppede for at holde pause med at folk gik til og fra bordet. Samtidig var vi også ude i at vi skulle skabe en historie om vores væsen. Her kunne vi igen bruge teorien fra dagen før. Flere gange hvor jeg gik i stå spurgte jeg migselv og hvad skete der så?
Planen var egentlig at vi kunne have lavet en udstilling, men folk var meget stolte og glade for deres figurer. Alle ville have deres væsner med hjem. Alle væsener er dog forevigt i vores album fra projektugen. Jeg tror, alle gik derfra med godt humør og en tro på at man kan. Jeg skulle iøvrigt hilse fra Shane og sige, at han synes vi var rigtig gode, og at det havde været inspirerende for ham at være sammen med os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar