mandag den 26. april 2010

På vej mod evaluering

Tiden hvor vi skal lukke og slukke projektet nærmer sig med hastige skridt. På dagens projektledermøde stod en stor del af dagens snak, da også på hvordan vi får samlet trådene til afrapportering.

De mest presserende arbejdsopgaver er nu Rikkes præsentation af projektet på årets BØFA-konference, vores præsentation af projektet og workshoppen på de 2 afsluttende konferencer i Århus og Roskilde, og så hvordan vi får skrevet vores rapport færdig. Den planlagte temadag med projektgruppen ser ud til at være i orden.

Når man går ind i denne her fase dukker mange ting op, som man er nødt til at tage til efterretning, men det er jo netop der at det begynder at blive nemmere at konkludere på projektet. Samtidig oplever vi også, at vi nu er nået til et punkt, hvor vi godt vil diskutere nogle af de dilemmaer som er opstået, og derfor tror jeg at begge projekledere glæder sig til at sætte debatten igang.

På mange måder ender sådanne projekter ofte med at give flere spørgsmål end det giver svar. Det er også den oplevelse vi som projekledere sidder med ligenu, men forhåbentligt dukker nogle af svarene op efterhånden som vi får samlet trådende. Foreløbigt har vi givet projektgruppen en deadline der hedder d. 28. maj. Den dag er absolut sidste dag for indsending af materiale, der skal bruges til evaluering og afrapportering.

Dernæst har vi givet os selv en deadline og håndslag på at rapporten skal færdiggøres inden vi rammer sommerferien. Så næste projketledermøde er sat til d. 14. juni.

Projektgruppen træder sammen imorgen, hvor vi blandt andet skal evaluere på rekordjagten. Referat herfra følger snarest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar